top of page

Goed in je vel in de Kempen

Netwerk GGZ Kempen
Affiche Goed in je Vel - Logo Kempen.png

Laagdrempelige, toegankelijke initiatieven worden door zowel cliënten als professionals als bijzonder waardevol ervaren. Ze kunnen een positieve invloed hebben op het mentaal welzijn. Mensen voelen zich minder alleen, krijgen een boost in eigenwaarde, leren lotgenoten kennen…

 

Lotgenotencontact kan hoopgevend zijn, zorgt voor (h)erkenning, laat mensen elkaar helpen of zorgt voor verbinding... Het kan helpen om taboes te doorbreken, de drempel naar hulp verlagen, een aanvulling zijn op zorg en herstel bevorderen.

Het is niet evident voor mensen om de weg te vinden in dit aanbod en het blijft een uitdaging om de informatie tot bij de juiste mensen te krijgen. Mensen geven ook al langer aan dat men een duidelijk overzicht en uitleg over de verschillende initiatieven mist.

Om deze initiatieven kenbaar te maken aan de mensen waar we het allemaal voor doen, bundelden Netwerk GGZ Kempen en Logo Kempen de krachten. Zo ontstond het overzicht “Goed in je vel in de Kempen”. Hiermee hopen we een overzicht te voorzien dat bruikbaar is door zowel de kwetsbare burger als professionals.

Het overzicht raadplegen?

www.hulpkompas.be

Meer weten?

Bart Buyens

bart.buyens@ggzkempen.be

Wix%2520header2_edited_edited.png
bottom of page