top of page

ToBe Kempen

Genomineerde voor 'KEI-goede samenwerking'
ToBe Kempen

ToBe-Kempen is opgericht in volle coronatijd en is een centrum voor integrale gezondheid waar verschillende zelfstandige gezondheidsprofessionals onder één dak werken.

Elke therapeut of lesgever werkt vanuit de eigen ervaring, maar allemaal delen ze dezelfde visie rond preventie door “levensstijl als medicijn”. Gezondheid, welzijn en groei staan centraal.

Het is een omgeving waarin therapeuten en patiënten, lesgevers en cursisten elkaar op vlak van gezondheid vinden en waar bedrijven en organisaties welkom zijn voor vergaderingen, workshops, teamactiviteiten of groepslunches. Tegelijkertijd is ToBe-Kempen een platform dat een bijdrage levert aan een gezonde samenleving op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Wix%2520header2_edited_edited.png

ToBe-Kempen benadert gezondheid holistisch - alles is met elkaar verbonden. Daarnaast hecht ze waarde aan het waar mogelijk voorkomen van gezondheidsklachten. Binnen ToBe-Kempen werken verschillende disciplines op het vlak van zowel fysieke, mentale en emotionele gezondheid zij aan zij. Hiervoor worden ook samenwerkingen gestart met ziekenhuizen, bedrijven, overheidsinstanties en vzw’s. Op deze manier werken al deze organisaties samen aan een gezonde samenleving.

Meer info: https://www.tobe-kempen.be/

bottom of page